Forside - Medlemskab / Billetter - Hotellet - Musikcafé - Organisation - Historik - Links

 
d. 24.4.16
 

 
Koncert og albumpræsentation

Aske Jacoby  HJEMMESIDE  www.askejacoby.dk

  www.facebook.com/AskeJacobyMusic
MiR arrangement gratis for medlemmerAske Jacobys sjette album blev udsendt 16.04.16 med titlen ”Luna Plena Super Me".

Den 24. april præsenterer han den nye udgivelse med en solokoncert på Kulturhotellet i Rønde for medlemmerne af Musik i Rønde, MIR.

Guitaristen, sangeren og sangskriveren Aske Jacoby har i mere end tredive år været en væsentlig del af den Danske musikscene som sideman og studiemusiker. Der er også ind i mellem blevet tid til fem solo udgivelser, blandt andet den legendariske solo debut “Not Only For The Royalties” og det anmelderroste album “Chant”. 

Albummet ”Luna Plena Super Me” er, ligesom det forrige album, ”Chant”, indspillet i Los Angeles i samarbejde med legenderne, bassist Tony Scherr, (Bill Frisell, Norah Jones, Willie Nelson, Sex Mob o.m.a.) og trommeslager Jim Keltner, (John Lennon, George Harrison, Bob Dylan, Neil Young, Ry Cooder, Joni Mitchell, Steely Dan, John Mayer o.m.a.).

Klik her eller på billedet og hør nummeret Trash Can ManEfter en solokoncert kunne man møde kunstneren i caféen, hvor han præsenterede det nye album som både cd og på vinyl. Før koncerten havde Aske Jacoby været forbi Radio Rønde, hvor han fortalte om og spillede numre fra den nye udgivelse.

MiR havde været mere eller mindre hjemløse i den tid, hvor den gamle sal på Kulturhotellet blev revet ned og en ny sal opført. Men nu er foreningen ved at komme i omdrejninger igen, og foreløbig er det blevet til en café-koncert med Jens Falck og en koncert med Thessink og Møller, hvor omkring 150 tilhørere nød den gode lyd i den nye teatersal.

- Vi har valgt at lave koncert og cd-præsentation som et gratis arrangement for foreningens medlemmer, fordi vi gerne vil markere, at MIR nu er ved at komme i omdrejninger igen, siger den nye bestyrelse, der består af Pia Steen, Erling Andersen, Michael Torfing, Per Meyer og Bøje Nielsen.