Forside - Medlemskab / Billetter - Hotellet - Musikcafé - Organisation - Historik - Links

 

 

Tidligere år      Afholdte Musikcafé arrangementer 2017


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredag d. 24.2.17 var der Musikcafé med
Janus Bechmann &
Thomas sejten

   


American roots og singer songwriter

Den amerikanske musiktradition har været en rød tråd op gennem Janus Bechmann’s barndom og hans musikalske opvækst. Det har derfor været helt særligt for ham, at han gennem det sidste års tid har opholdt sig i det nordøstlige USA, hvor har han produceret og indspillet sit nye album “Table Sketches”
Udover at være sangskriver har han virket som guitarist/producer for Ester Brohus, Søren Krogh, Franka Abrahamsen, Turbulens, Pernille Gundvad m.fl. Han har endvidere spillet og indspillet med en lang række musikere i USA, herunder særligt kan nævnes Jim Yeager og Glen Selwitz pa
̊ netop udsendte plade.

Med sig har han en af Danmarks dygtigste kontrabassister Thomas Sejten.

d. 27.1.17 var der Musikcafé med 

   

Kristine Thastum Trio

Kristine Thastum Trio spiller musik indenfor folk/pop og singer-songwriter genren fra både Danmark og udlandet. Repertoiret er en blanding af egne sange, samt fortolkninger af nogle af de sange vi rigtig godt kan lide.

Trioen spiller både gamle danske folkeviser såsom "Sensommervise", "Jeg kan se på dine Øjne" og "Bonden og Elverpigen", samt nyere numre af fx Alison Krauss, James Taylor og KD Lang. Der vil således både blive spillet kendte, men også nye sange i løbet af koncerten.

Kristine Thastum Trio søger at skabe stemninger af både glæde, varme, længsel, håb og eftertænksomhed, og musikken udføres med stor indlevelse, nærvær og med god plads til improvisation.

        
Kristine Worre Roed Thastum
Sanger, sangskriver og underviser. Uddannet sanger og sang/musiklærer fra CRMB - Det jyske musikkonservatorium i 2002.  Underviser på Kulturskolen i Rønde i sang og kor.
Har været udøvende sanger og sangskriver i mange forskellige sammenhænge indenfor pop, folk og singer-songwriter genren.

Louise Ring Vangsgaard
Uddannet fra CRMB - Det Jydske Musikkonservatorium i 2000.
Har gennem de sidste 20 år spillet irsk folkemusik og er fiddler/sanger i Tradish, The Happy River Band og kirkeensemblet Prisme. I gruppen LYD dyrkes den intuitive og improviserede musik.

Anders Borbye
Guitarist, underviser, arrangør, producer. Konservatorieuddannet klassisk guitarist, med erfaringer fra et utal af forskellige genrer og projekter.
Mest kendt for fløjte-guitar ensemblet Duo Takemitsu, som har udgivet 4 CD'er, men også en solo guitar CD med moderne musik.

www.kristinethastumtrio.dk                     Se et videoklip fra aftenen her

=====================================================================================


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tidligere år      Afholdte Musikcafé-arrangementer 2017