Forside - Medlemskab / Billetter - Hotellet - Musikcafé - Organisation - Historik - Links

se tidligere nyhedsbreve her

MiR – nyhedsmail d. 2. 3. 2014

Kære MiR-venner.

Denne nyhedsmail udsendes til såvel nuværende som tidligere MiR-medlemmer. Vi håber I vil investere 5 minutter i at blive informeret om status i MiR - Røndes musikalske mødested.


MiR i 2014

På MiRs ordinære generalforsamling blev foreningens 10 års fødselsdag fejret med fødselsdagssang og lagkage. Bestyrelsen for 2014 blev således sammensat: Formand: Lise Olsen. Kasserer: Ivan Jensen. Sekretær: Finn Olsen. Menige medlemmer: Finn Østergaard og Ole Smedegaard. 


Bestyrelsen har fået i opdrag at gentænke MiRs foreningskoncept. Det er vores ambition, at Kultur Hotellet i Rønde bliver en naturlig platform for alle lokale aktiviteter. At vi kan lykkes med at foréne byens kræfter og udnytte fællesskabets synergier og potentialer.


Kontingent 2014

Generalforsamlingen besluttede at nedsætte kontingentet for 2014 til 20 kr. Da der ikke er noget velegnet koncertsted til vore større arrangementer, bliver arrangementerne i 2014 primært mindre intim-koncerter.


Vi vil opfordre jer til at tegne medlemskab og ad den vej tilkendegive, at der stadig er opbakning til at have et musikalsk mødested i Rønde. Beløbet er symbolsk, men et skulderklap til de frivillige, der investerer tid og kræfter på at skabe et lokalt, kvalitativt musiktilbud.


Vi har brug for signalværdien for at undersøtte behovet! Medlemmer vil løbende få nyhedsbreve pr. mail og dermed være på forkant med MiRs arrangementer. 


Kommende arrangenter

Eftersom vi er 'hjemløse' i 2014, måtte vi finde alternative rammer til MiRs koncertvirksomhed. MiR har god succes med samarbejdet med Rober Mekhael 'Bag Søjlen.' Derfor har vi foreløbig planlagt tre koncerter efter konceptet: Lækkert mad og lækkert musik i lækre rammer


Tilbuddet består af velkomstdrink, 3-retters-musik-gourmetmenu og 1-2 spændende kunstnere pr. arrangement. Prisen for dette er 328 kr. pr. person.


Vær opmærksom på, at der til disse koncerter kun sælges 40 billetter pr. arrangement. Køb derfor din billet i god tid – ja hvorfor ikke allerede nu :-)


Følgende tre navne er foreløbig sat på programmet i 2014:


Fredag d. 28. marts kl. 18.30: Bjarne Langhoff
som netop har udgivet sin første CD: Safe Distance. Denne aften skal vi høre hans nye numre i en akustisk version bakket op af guitaristen Søren Heller.


Bjarne Langhoff er kendt fra TV-programmet 'Voice', hvor han nåede til finalen. Udover sine egne numre vil hans også spille eksempler på sine inspirationskilder fra 80'erne rock/pop-numre eks. Toto m.v.


Fredag d. 9. maj 18.30: Michael K.
som udgiver sit 6. album d. 5. maj. Samtidig udsendes en omfattende fotobog, som dokumenterer de levende personer og steder, der har givet inspiration til hans sange fra Udkantsland. Værket er derfor døbt "SANGE FRA NORD".


I 2012 blev Michael K. kåret til årets autor (sanger og komponist) ved Danish Music Award. Vi kan glæde os til en fantastisk fortæller både i ord og toner.


Fredag d. 3. oktober kl. 18.30: Allan Taylor
. Sangskrivernes sangskriver fra UK kommer på turné i Danmark og vil igen besøge MiR. Allan Taylor har netop udgivet CD'en 'Alle is one', der er blevet rost til skyerne, som det fineste album i hans karriere.


Allan Taylor glæder sig til at besøge MiR og vi glæder os til at (gen)opleve ham.


Lørdag d. 27. september: Tyrolerfest. 
MiR er medarrangører når vi gentager sidste års succesfulde Tyrolerfest på parkeringspladsen bag SuperBest. Mere herom senere.


Facebook

Facebook er jo et fantastisk medie til at skabe kontakter og holde sig orienteret. MiR har naturligvis også en facebookside: MiR - Musik i Rønde
 Vi opfordrer Jer til at 'like' (synes godt om) denne side og på den måde holde jer orienteret om MiRs aktiviteter. 


Vi slår altid vore arrangementer og aktiviteter op på fb. Vi vil også opfordre Jer til at 'dele' vores opslag, således vi får den bredest mulige spredning af MiRs spændende musiktilbud.


Klubaften

Der er pt. ikke fastsat datoer for klubaktiviteter og amatørsamspil på Hotellet. Også her opfordrer vi Jer til at bruge facebook.


Amatørmusikere, der ønsker medmusikanter til samspil, opfordres til at efterlyse disse via facebook-opslag på: MiR – Musik i Rønde. Hvis behovet er tilstede, vil vi naturligvis tilbyde rammerne. 


Afsked med Ole Primdahl – irsk aften
Èn af MiRs helt store drivkræfter gennem 10 år, Ole Primdahl, trådte ud af MiRs bestyrelse til generalforsamlingen. Ole Primdahls hustru har fået arbejde i USA og familien forlader Rønde for en tid. Det er et stort tab for MiR og for Rønde.

Vi arbejder pt. på at få arrangeret en irsk aften med MiRsk her i foråret. En rigtig irsk aften vil være en passende lejlighed til at tage afsked og sige 'på gensyn' til Ole Primdahl.


Vi annoncerer snarest muligt datoen for arrangementet – bla. på facebook; så hold dig f.ex. orienteret ved at have 'liked' (synes godt om) os på MiR - Musik i Rønde


Afrunding

MiR vil fortsat spille en væsentlig rolle i det lokale kulturliv og har brug for Jeres opbakning. Tegn medlemskab for 20 kr. og støt de lokale, frivillige kræfter, der arbejder for, at vi fortsat kan mødes i MiR, Røndes musikalske mødested!!


Lise Olsen-formand-


Medlemskab og billetsalg på: 
http://www.musikiroende.dk

se tidligere nyhedsbreve her