Forside - Medlemskab / Billetter - Hotellet - Musikcafé - Organisation - Historik - Links

MiRs traditionsrige nytårsbal blev afholdt d. 19.1.08

Som sædvanlig havde ’slotsfruerne’ pyntet og dækket festligt op.
100 mennesker nød Fredes fine kogekunst ved en tre-retters-menu, og under maden fik vi en introduktion til RAP.
 
Efterfølgende holdt de forrygende Earl Grey & the 5 o’clock teasers
gæsterne på dansegulvet i næsten tre timer. 
Mange tak, til alle dem der var med til at fejre MiRs nytårbal 2008!


Under spisningen var der udlodning af meget fine sponsorgaver fra byens forretninger, og vi fik vi en introduktion til RAP, såvel free-style som battle. Et spændende og for nogle helt nyt bekendtskab og helt sikkert en genre, som ikke før er set i MiR-regi. 


Dans til 7-mands-bandet Earl Grey and the five o'clock teasers.


De syv herrers musik henter sit brændstof i den amerikanske soul, rythm and blues. En stilart og sound der sugede publikum mod  dansegulvet. 
  


Earl Grey & The 5  o´clock Teasers
 Niels Ruge, Trompet

 Ebbe Lautrup, Guitar

 Sven Ole Schmidt, Sang

 Michael Bang Borup, Bas

 Steen Sonne, Piano

 Christen Frost, Sax

 Hans Ulrik Ringstrup Ege,
 Trommer

 
Earl Grey and the 5 o’clock Teasers serverer en stærk bryg af aromatisk blues, blandet med de fineste sorter af rock, roots, rythm’n’blues og shuffle. Undervejs tilsættes sprudlende humør og sand livsglæde, for blues handler ikke altid om kærestesorg og langsom død. Earl Grey har snust rundt i krogene af det varierede blues-landskab og fundet sjove, finurlige og følsomme sange om biler, penge og skønne kvinder og alt det andet, som giver både Earl Grey og de 6 Teasers kulør.


Det var et ægte nytårsbal med alt hvad dertil hører.

Mange tak til SuperBest, Casa Nova, Matas, Expert, Nordea og Otto Sørensen, for de meget flotte sponsorgaver. En særlig tak til oprydningsholdet søndag formiddag. Når der møder 12 morgenfriske mennesker op, så tager det jo kun en god time og er nærmest en fornøjelse.

Nytårsballet er i det hele taget meget illustrativt for MiRs meget fine og velfungerende forénings- og arbejdsfællesskab. Vi er gode hver især; men fantastiske sammen!