Forside - Medlemskab / Billetter - Hotellet - Musikcafé - Organisation - Historik - Links

 

======================================================================================

Musikcafé på Kulturhotellet Rønde

Den sidste fredag i januar, februar, marts, april kl. 20:00 

======================================================================================

Fredag d. 24.2.17 kl. 20:00 er der Musikcafé med

Janus Bechmann & Thomas Sejten

Entré 80 kr.

 

 

Den amerikanske musiktradition har været en rød tråd op gennem Janus Bechmann’s barndom og hans musikalske opvækst. Det har derfor været helt særligt for ham, at han gennem det sidste års tid har opholdt sig i det nordøstlige USA, nærmere bestemt New Hampshire og Vermont. Der har han produceret og indspillet sit nye album “Table Sketches” i alt fra køkkener til loftværelser og musikstudier langt inde i skovene.

 

Det har været en musikalsk rejse og et møde med mennesker, en musikkultur og en dedikation til musik, som han siger “jeg kun kan sidde tilbage med en stor ydmyghed overfor. Det har været som at komme ’hjem’ - tilbage til min musikopvæksts rødder – hvilket afspejler sig i albummets tone”.

 

Udover at være sangskriver har han virket som guitarist/producer for Ester Brohus, Søren Krogh, Franka Abrahamsen, Turbulens, Pernille Gundvad m.fl. Han har endvidere spillet og indspillet med en lang række musikere i USA, herunder særligt kan nævnes Jim Yeager og Glen Selwitz på netop udsendte plade.

 

Med sig på Kulturhotellet i Rønde har han en af Danmarks dygtigste kontrabassister Thomas Sejten med.


www.janusbechmann.com

 

======================================================================================

Fredag d. 31.3.17 kl. 19:30
er der Koncert med

Terji Messell (FO) og

Fools Paradise (DE og DK)

 

Entré 100 kr.
 

 
Det er ikke Chicago blues!  Det er ikke Texas blues!

Det er ikke Piedmont blues, ej heller country blues!

Det er Nordatlanterhavsblues!
Terji spiller noget så eksotisk som blues sunget på færøsk.
www.terji.dk

 

 

Fool’s Paradise er et dansk-tysk rockband, hvis mest fornemme hæder indtil videre består i sejren ved Hamburg Band Contest 2016 i konkurrence med knap 150 tyske band, der – ligesom Fool’s Paradise – spiller deres egen musik.

 

======================================================================================

Fredag d. 28.4.17 kl. 20:00 er der koncert
 

Entré 100 kr.

 

 
Glæd jer til en god omgang rock, blues, jazz og soul når Chok Rock giver en af deres nærværende koncerter på Kulturhotellet.

Chock Rock har eksisteret, med skiftende besætninger, siden 1987.

Bandet startede på Psykiatrisk Hospital i Risskov og tæller både behandlere og brugere af psykiatrien. Chok Rock startede ud fra en idé om, at musikken kunne bygge bro mellem sårbare og raske mennesker, og med en tro på, at musikken kunne bruges som værktøj til at udvikle de sårbares selvværd og selvfølelse. Musikken blev som sådan ikke brugt musikterapeutisk, men snarere som en form for aktivitet og performance.

Tryghed og tillid er grundstenene i det musikalske samarbejde i bandet, sangene fortæller om livet på godt og ondt og musikken er nærværende. Chok Rock betegner ikke sig selv som et rockorkester, men mere et balladeorkester. Repertoiret appellerer mere til refleksion og eftertanke, end dans og fest. Det betyder ikke, at en koncert med Chock Rock er kedelig, tværtimod, med tre fremragende solister i front, spiller Chock Rock på et højt musikalsk niveau.

Bandet, som det fungerer i dag, består af 6 musikere med hver deres individuelle baggrund. Flere har været en del af det Aarhusianske musikmiljø i mange år.

======================================================================================

 

  
Se de tidligere Musikcafé-arrangementer her