Forside - Medlemskab / Billetter - Hotellet - Musikcafé - Organisation - Historik - Links

 


Tidligere år   Afholdte Musikcafé arrangementer 2015 - 2016   Næste år


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.11.16 var der Verdensmusik fra 3 verdensdele 

   

Se videoklip fra aftenen her

Ahmade Chap
   
Er oprindelig Kurdisk flygtning fra Kobani (Syrien tæt ved grænsen til Tyrkiet) der kom til Danmark fra ca. 10 år siden, og i dag bor i dag i Grenå sammen med kone og 3 børn. Ahmade spillede på Bouzouki og andre kurdiske strengeinstrumenter.

M-tafsiri duo 
Reagan Oudor Nyachienga er en karismatisk kenyansk perkussionist, som til daglig dedikerer sin musik til at hjælpe udsatte og forældreløse børn i Kenya.
Sammen med den unge danske violinist Amalie Malmgren Asmild har han dannet M-Tafsiri Afrika Duo, som spiller en nytænkende blanding af dansk og kenyansk folkemusik.
Gennem en blanding af foredrag og koncert samt interaktion med publikum åbnes døren for livet i Kenya, en ung generation som balancerer midt imellem håb og håbløshed og musikkens evne til at kommunikere og overvinde kulturbarrierer.
 Vi glædede os over at rejse til Kenya med jer!

I – Trio 
Mia Kamla Marie Bluhm: Vokal,  Ole Brockmann: Bas,  Annie Grundtvig: Keyboard

I - Trio er sammensat af dedikerede reggaemusikere fra Aarhus og Mols. Med et enkelt trio set-up præsenteres Bob Marleys evig aktuelle sange om kærlighed, retfærdighed og fred leveret i elegante versioner.

Mia Kamla Marie bor i Knebel, har rødder i Caribien, er sanger af hjertet og er lead-sanger i One Love Marley Band. Hun har været solist og medskaber af Mols og Omegns første gospelkor, The Joyful Gospel Choir. Hun har også smurt øregangene hos de forbipasserende ved Jazz på Torvet i Ebeltoft og ved Stafet for Livet i Rønde som forsanger i Mamma Mia & the Paparazzis.

Ole Brockmann har hele livet været passioneret til Old School Roots Rock Reggaemusik. Han er bandleder af sit eget Reggaeband Slo Down og er sammen med Annie Grundtvig musikalsk ankermand i nye store Bob Marley hyldest orkester, One Love Marley Band.

I –Trio fortolker Bob Marleys musik og tekstunivers med stor indføling og kærlighed til den originale Roots rock reggae.

   

=====================================================================================

d. 28.10.16     Gary Snider spiller Leonard Cohen

Du kunne opleve Leonard Cohen i skikkelse af Gary Snider. De kommer begge fra Canada og har også meget andet til fælles: jødisk baggrund, kærlighed til guitar, omflakkende liv m.m.
‘I’m Your Man’ er et show, hvor Gary giver den som Leonard Cohen, med dyb stemme, slips og habit og den velkendte karakteristiske hat.

Her havde du mulighed for at høre troværdige fortolkninger af mesterens mest kendte og elsket hits som:Suzanne, So Long Marianne, Halleluja, First We Take Manhattan, Ain’t no Cure for Love og mange andre.
Musik har været Garys hovederhverv og passion gennem de sidste 35 år. Han har spillet mere end 2000 koncerter og lavet 7 solo udgivelser.

Hjemmeside:   http://snider.dk

   

======================================================================================

d. 30.09.16   Sonos olrikum

Sonos ulrikum er en musikgruppe der tager sit udspring i musikken fra middelalderen, spillet på tidstypiske instrumenter.

               

De spiller også mere `moderne´folkemusik fra norden og balkan på tradionelle folke- musikinstrumenter. Orkesteret er kendt lokalt blandt andet fra Kong Menveds marked ved Kalø.

Se et videoglimt fra aftenen her

Hjemmeside:   http://sonosolrikum.dk

   

======================================================================================

d. 27.1.16   Jens Falck  Gratis musikcafé 
Efter 17 år i Djurslandspillemænd, startede Jens Falck for sig selv, med eget materiale og nyt band.
Sideløbende fik han lejlighed til at prøve kræfter med nogle af den danske rockscenes tunge drenge i Allan Olsens "Norlan". Dette medførte en del spændende freelance jobs med bl.a. Peter Belli's nye rivaler og Dr. Hook.
Sideløbende fik han lejlighed til at prøve kræfter med nogle af den danske rockscenes tunge drenge i Allan Olsens "Norlan". Dette medførte en del spændende freelance jobs med bl.a. Peter Belli's nye rivaler og Dr. Hook.
Jens Falck´s violinspil blev landskendt ved en temmelig markant medvirken på De Nattergales kæmpehit "The Støvledance". Ud over dette har Jens Falck arbejdet i mange forskellige sammenhænge og hver gang har hans Telecaster været i forgrunden med et vrid og en "Steel" som er helt hans egen.

Inspirationen starter langt tilbage med Bob Dylans "Nashville Skyline". Herefter følger en langrække af countrymusikkens klassikere, men interessant er indflydelsen fra folk rockens James Taylor, Ry Cooder og Van Morrison på Jens Falcks egne velskrevne og iørefaldene sange.

Et langt liv med energisk drivende amerikansk Country og Bluegrass krydret med forrygende frække fiddletunes.

 
Genre: Rock, Country, Americana, Blues, Bluegrass  Se en video her  

Hjemmeside:   www.jensfalck.dk


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tidligere år   Afholdte Musikcafé-arrangementer 2015 - 2016   Næste år