Kemaca Kinetic

Torsdag d. 31. mart kl 19.30


I løbet af de sidste ti år har bassisten og komponisten Kenneth Dahl Knudsen spillet på scener på næsten alle klodens kontinenter - med musikere fra hele verden. Han har udforsket lyde fra store ensembler, både fra bigbands, traditionel musik og klassisk musik. Så hvorfor starte et nyt band - en trio?

 

Som musikforsker ved Det Kongelige Musikkonservatorium har Knudsen viet de sidste fire år til at studere grænselandet mellem gammel folkemusik og moderne matematik. Inden for disse musikalske gletsjere findes en vej til at udvikle jazzens sprog.

 

Men en ting er forskning og teori om musikalsk DNA - en anden er at få den musikalske mammut til at leve - brølende og vildt. Netop derfor har Kenneth Dahl Knudsen valgt at slå pjalterne sammen med de to unge vidunderbørn fra den danske jazzscene: hiphop-trommemaskinen Matias Fischer og guitarfænomet Casper Hejlesen. Bandet er organisk, nysgerrigt, rocket, beskidt og umiddelbart, og har skabt et unikt lydunivers, der vokser for hver koncert de spiller.

 

Og dermed har de kun brug for en sidste komponent,- DIG, lytteren! Vil du med på rejsen, når KEMACA KINETIC udforsker rytmens grænseland?

 

 

 

INFORMATION

PRIS MEDLEM

 150 kr.


PRIS IKKE MEDLEM

 200 kr.


TIDSPUNKT

Torsdag d.31.marts

kl. 19.30


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  

8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk