Trouble Cats

Fredag d. 31. maj kl. 19.30

Trouble Cats opstod i 1987, da bluesboomet væltede frem, og spillestedet Fatter Eskil i Aarhus var hjemmebanen. Trouble Cats blev hurtigt et meget efterspurgt navn og spillede de næste mange år 80-100 koncerter årligt i både ind- og udland og udgav flere album.

I dag er Trouble Cats stadig det, de altid har været: Et flittigt turnerende band med deres helt eget udtryk og en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock ’n’ roll.

Som band har Trouble Cats en stærk holdånd og er et musikalsk kollektiv med en efterhånden telepatisk måde at skabe musik på. Enten det er i studiet, i øvelokalet eller live foran et publikum. Ude på scenerne er Trouble Cats aldrig bange for at lade publikum spille med, vriste sig fri af det sikre og kaste sig ud musikalske eventyr og letantændelige øjeblikke.

Der er masser af liv i de gamle katte, som nu er aktuelle medalbummet “Hard Facts & Poetry”. Ti originale nye sange alle skrevet af bandet selv. De nye sange bekræfter Trouble Cats’ udtryk og måde at arbejde på. Som band har de altid skrevet og udgivet eget materiale. Det har i alle årene været deres kendetegn.

Trouble Cats var nomineret til to priser ved Danish Music Awards Blues 2023!
Årets Danske Bluesudgivelse(albummet “Hard Facts & Poetry”) ogBlues Liveprisen.


Henrik Hansen: mundharpe, vokal

Martin Blom: guitar, vokal

Morten Brauner: bas, kor

Henrik Thorsen: trommer, kor


Arrangeret af MiR i samarbejde med: www.kulturhotellet.dk og www.oplevsyddjurs.dk

Støttet af Syddjurs kommune og States Kunstfond

INFORMATION

PRIS MEDLEM

180 kr.


PRIS IKKE MEDLEM

230 kr.


PRIS  UNGE 15 - 26 år

90 kr.


TIDSPUNKT

Fredag d. 31. maj 2024

kl. 19.30


STED:

Kulturhotellet

Hovedgaden 10,  

8410 Rønde

Se på kort


KONTAKT:
tlf.: 28 49 14 35
mir@musikiroende.dk